Od leta 2009 je podjetje TOP Line tudi prisoten kot pomorski agent in prodajno mesto za pomorski prevoz za večinokomercialnih plovil, ki prihajajo v Piran.

Ponujamo vam podporo v vlogi pomorskega agenta in vam s pomočjo naše mreže zastopnikov in podizvajalcev pomagamo povečati prodajo svojih sedežev na vseh plovilih, ki peljejo skozi Piran.

TRŽENJE IN PRODAJA VOZOVNIC

Ticket sales Venice

Od leta 2009 smo ekskluzivno prodajno mesto vozovnic za mednarodno linijo med Piranom in Benetkami. Z mrežo subagentov, partnerskih partnerjev in inovativnih načinov promocije naših storitev prodamo več kot 6.000 vstopnic za sezonsko storitev med Piranom in Benetkami. Med letoma 2009 in 2014 smo bili agenti Commodore Cruise za ladjo HSC Dora; leta 2015 jo je nasledil najhitrejši katamaran na jadranski obali: San Frangisk, ki pripada Virtu Ferries in deluje pod blagovno znamko Venezia Lines.

POMORSKI AGENT

Port agent Piran

Z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju turizma vemo, kaj si gostje želijo in potrebujejo. Pred 10 leti smo to znanje povezali s pomorskim prometom, od leta 2009 pa v Piranu delujemo tudi kot pristaniški agent za potniška plovila. Naše storitve uporabljajo vsa redna potniška plovila, ki prihajajo v Piran. Našim strankam lahko nudimo podporo pri organizaciji celovitega dogodka na morju: najem plovila, priprava plovila na dogodek, oskrba plovila med plovbo, razsvetljava, živa glasba, DJ-ji in vsa potrebna oskrba z ladjo, tako da se VI lahko osredotočite na stranko.