CESTNI PREVOZ POTNIKOV

Če iščete prevoz do slovenske obale ali iščete zanesljivo ponudbo najema vozila z voznikom, ste na pravem mestu. Že več kot 30 let se ukvarjamo s prevozi potnikov z osebnimi vozili in kombiji. Naši vozniki so lahko tudi Vaši vodniki; vodimo izlete v različnih jezikih, tako da potovanje od točke A do B ni samo še en prevoz; lahko je tudi prijetna izkušnja. Preverite našo ponudbo in se odpeljite z nami…

Transfers

Piran je z hitro katamaransko povezavo bližje do Benetk kot si predstavljate. Z zanesljivo, hitro ter udobno povezavo povezujemo Piran z Benetkami več kot 10 let. Na spletni strani Benetke.com lahko preberete vse o izletu in s parimi kliki lahko tudi rezervirate svojo izkušnjo. Izlet v Benetke je vedno posebna izkušnja, a plovba mimo trga Sv. Marka je pa vedno nekaj dih jemajočega.

San Pawl catamaran

Se kot skupina odpravljate v Benetke in iščete nekoga, ki vam bo pomagal pri organizaciji pri premagovanju logističnih težav? Z našimi dolgoletnimi izkušnjami prepustite vse skrbi nam. Ladijski prevoz od parkirišča do starega mestnega jedra, vožnja z gondolo po skrivnih kanakih Benetk… ali kosilo po sprejemljivi ceni v središču mesta; vse to in še več Vam lahko organiziramo.

Ground services Venice

TURISTIČNA AGENCIJA

Organizirate dogodek v Sloveniji in potrebujete logistično in namestitveno podporo? Z več kot 30-letnimi izkušnjami Vam pomagamo organizirati Vaš dogodek od najmanjših skupin pa vse do +300 oseb. Vi poznate zahteve Vaše skupin, mi poznamo Slovenijo kot destinacijo. Z veseljem združimo sile in skupaj sestavimo nekaj popolnoma nepozabnega.

Interior Prince of Venice

VODNIŠKI SERVIS

Če lahko ena slika nadomesti tisoč besed… če bi zidovi lahko govorili… mi zidov nismo naučili govoriti, vemo pa kaj bi povedali, če bi lahko. Naši izkušeni vodniki dobro poznajo svoje rodne kraje. Piran morda izgleda kot še eno mesto ob Jadranskem morju, ampak ko izveš njegove skrivnosti… no, prepustite nam in presenetili Vas bomo.

Guide service

Se odpravljate v Piran in si želite prespati v starem mestnem jedru? Prišli ste na pravo mesto; Za vas imamo 7 udobnih apartmajev v središču mesta in pri nas ste vedno dobrodošli. Od zunaj naše stavbe morda zgledajo kot vse ostale; a zidovi skrivajo obnovljene in dobro vzdrževane apartmaje z visoko kakovostjo bivanja. Rezervirajte svoje bivanje pri nas!

TOP Line apartments