POMEMBNO OBVESTILO V ZVEZI Z GoOpti PREVOZI:

TOP Line je ponosna franšiza GoOpti in izvaja vse prenose za GoOpti na našem območju od 01.04.2012. Operacije so bile za kratek čas zaustavljene zaradi pandemije COVID-19 med 15.03 in 01.07.2020 iz varnostnih razlogov. Od 01.07.2020 naše storitve omejujemo na zasebne prenose, da bi prispevali pri preprečevanju širjenja pandemije. TOP Line ostaja zvest partner GoOpti in upa, da bomo lahko v bližnji prihodnosti ponudili deljene prevoze takoj ko bo to možno.

Zavezujemo se ob sprejemljivi ceni ponuditi najboljšo možno storitev. Naš vozni park sestavljajo dobro vzdrževani avtomobili, MPV-ji in kombiji, ki ustrezajo najvišjim prevoznim standardom.

Zakaj potovati z nami?

Smo zanesljivi

Obljubimo, da bomo opravili vse rezervirane prenose. Ni vam treba skrbeti, da bi vaš prenos preklicali.

Izučeni vozniki

Z rednimi treningi in tečaji so naši vozniki pravi profesionalci. So definicija odgovornosti, urejenosti, vsi uniformirani in pripravljeni dobro poskrbeti za vas.

Hitra podpora

Z ekipo agentov si prizadevamo, da bi zagotovili hitre potrditve po konkurenčnih cenah.

Profesionalen odnos

Naši vozniki niso sami na cesti. Naša podporna pisarna sledi vsem njihovim korakom in vam lahko ponudi podporo v primeru potrebe.

Točnost

Zavezani smo točnosti. Naši vozniki vas bodo še pred odhodom dočakali in vas sprejeli v vozilo.

Čista vozila

Vsa naša vozila so očiščena pred vsakim potovanjem, so dobro vzdrževana in redno servisirana. Vsi avtomobili so opremljeni z vsem, kar je potrebno za varno pot.